Električna sušara (peć) – 150°C

E150_UNCUT_resized
E150_CUT_resized

Primjena:

Ova električna peć je razvijena na zahtjev kupca koji se bavi proizvodnjom polirnih ploča.

Opis

Peć je opremljena sa ventilatorom naše proizvodnje i električnim grijačima, regulacija temperature se vrši na takav način da se postiže kontinuirana regulacija snage, a kao rezultat se postiže iznimno precizna regulacija temperature.
Regulacija temperature se može vršiti posredstvom industrijskih programskih regulatora temperature ili posredstvom PLC-a.
Peć omogućuje kvalitetnu toplinsku obradu velike količine proizvoda u visokoj kvaliteti.
Pečenje ljepila na polirnoj ploči se vrši na relativno niskim temperaturama, međutim toplinski gubici nisu zanemarivi te smo ovu peć projektirali tako da se toplinski gubici smanje na minimum (kao i kod svih ostalih peći i sušara).

Konstrukcija:

Peć je proizvedena u našem standardom načinu proizvodnje za peći za primjenu do 250°C koji se odlikuje kvalitetnom toplinskom izolacijom, robusnom i kvalitetnom konstrukcijom. Činjenica da smo koristili konstrukciju i toplinsku izolaciju prikladnu za više temperature je rezultirala s velikim brojem vrlo zadovoljnih korisnika te se ovkva peć vrlo često kupuje u sklopu sa automatskim postrojenjem za ljepljenje polirnih ploča.

Režim rada

Ova peć, kao i druge peči naše proizvodnje, je proizvedena za primjenu u najtežim industrijskim uvjetima u praktično non-stop režimu rada

Ventilatori

Ventilatori su vlastite proizvodnje i kroz nekoliko iteracija tokom 30 godina i stotina instalacija dovedeni su na najviši stupanj kvalitete i odlikuju se osim velikim kapacitetom i gotovo zanemarivom potrebom za održavanje.

Grijači

Instalirani grijači su proizvod dugogodišnjeg svjetski poznatog proizvođača grijača, te se grijači ne kvare u normalnom režimu rada.

Transport proizvoda

Transport proizvoda je projektirao kupac, transport se vrši transportnim kolicima koja mi proizvodimo.

Osnovne tehničke karakteristike:
Radna temperatura150°C (250°C)
Korisne dimenzije1.0 x 1.5 x 1.15 [m]
Snaga24 [kW]
Cirkulacija1 ventilatora snage 4 [kW]
Otvaranje vrataRučno u stranu
PosluživanjeTransportna kolica
NamjenaPečenje polirnih ploča
InstalacijaNjemačka, Austrija, Mexico, Turska, SAD

Važna napomena:

Ovdje prikazana peć je samo primjer izvedene peći na zahtjev kupca, gotovo svi naši proizvodi su proizvedeni u dimenziji i karakteristikama koja je najprikladnija kupcu, to jest proizvedena po mjeri, dostavite nam Vaše zahtjeve kako biste dobili ponudu za peć koja Vama najviše odgovara

Dodatna oprema

Svaka peć iz našeg proizvodnog programa može biti izvedene u plinskoj ili električnoj verziji te izvedena sa:

  • Jednokrilna/dvokrilna vrata
  • Zaključavanje vrata
  • Automatski transport u/iz peći
  • Profesionalni zapisivač podataka
  • ON/OFF ili kontinuirana regulacija snage
  • Prisilni odsis dimnih plinova
  • Prisilno hlađenje
  • Razne druge opcije
V1
Končar Termotehnika